Uudet nettisivut!

Hei hou meillä on nyt avattu vihdoin omat nettisivut! Minä (Heidi) olen juuri saapunut Garda-järveltä Europa cup kisoista ja treenileiriltä. Kisat ei mennyt osaltani erityisen hyvin, kokonaistuloksissa vasta 18. Onneksi sentään viimeisenä päivänä meni paremmin ja purjehdin sijoitukset 3 ja 2. Kisassa oli hurjan paljon veneitä mukana, yhteensä yli 500. 

Kisan jälkeen jäimme valmentja Tompan kanssa harjoittelemaan ja Noora Koskiahde saapui treenivastuksesksi. Pidimme 4 päivän super tehokkaan leirin loistavissa keleissä. Yhtenäkin päivänä saimme harjoitelrua pelkkää lenssiä 4,5h. Ei voi valittaa! 

Samaan aikaan Tuula on ollut Palmalla harjoittelemassa tulevaa Maailman cupin kisaa ja viimeistä olympiakarsintaa varten. Sielläkään ei kovin huonosti ole mennyt, Tuula voitti hetki sitten pidetyn harjoituskisan, jossa oli mukana paljon kärkipurjehtijoita. Tulokset

Nyt on minun aika panostaa fysiikkaharjoitteluun ja pääsykokeisiin lukemiseen kotimaassa ja pitää peukut pystyssä Tuulalle, jonka kisat Palmalla alkaa pian! Yey

-Heidi

%d