Hyvää joulua!

Nettisivut ovat olleet hieman hiljaiselossa nyt syksyllä. Se ei ole kuitenkaan tarkoittanut, ettei meidän tiimillä olisi tapahtunut kaikenlaista harjoittelunsaralla. Kiirettä on pitänyt opskeluiden ja kotimaan treenien kanssa. Purjehdimme Suomessa ESF:llä Tompan vahtivan silmän alla kunnes jäät tulivat. Onnistuimme kehittämään tiettyjä osa-alueita vielä syksyn viimeisissäkin treeneissä, joten Suomen kausi oli mukava päättää niissä merkeissä. Tässä kuvamateriaalia rannasta veneiden hakureissulta ESF:ltä.

Image-1

Omana haasteena oli myös veneiden pakkaus talvisäilöön. Iso kiitos Isälle suurenmoisesta avusta! Saatiin homma “nopeasti” hoidettua ja päästiin Tuulan kanssa kesittymään muihin mieluisampiin asioihin 🙂

Image-2

Vaikka lumien varhainen tulo esti vesiharjoittelun, mahdollisti se samalla meille molemmille mieluisan hiihtokauden avaamisen. Olemmekin käyneet yhdessä ja erikseen ladulla kohottamassa kuntoa. Tietysti syksyllä on ollut loistavasti aikaa keskittyä kuntotreenaukseen molemmat omilla tarkoin suunnitelluilla ohjelmilla. Kiitos hyville fysiikkavalmentajille on kunto kasvanut ja voima lisääntynyt. Hyvän fysiikkatreeni jakson jälkeen olemmekin intoa puhkuen suntaamassa harjoitusleirille Argenttiinaan joulukuun lopussa, jossa Diego meitä jo odotteleekin. Argenttiinasta matkamme jatkuu suoraa kohti Miamin maailman cuppia ja sieltä helmikuun alussa takaisin Suomeen. Eli kesä ja lämpö täältä tullaan! Mutta ennen sitä hyvää joulua ja iloista uutta vuotta 2013!

Tässä vielä tunnelmia tämän viikon yhteiseltä hiihtolenkiltä kauniista Espoon talvimaisemista. 🙂

Image

– Heidi & Tuula

%d