Välipäivä

Rentouttava välipäivämme alkoi osaltani opiskelun merkeissä! Makoilin parvekkeellamme lueskelemassa koulukirjaa mikäs sen mukavanmpaa! Opiskeluhetkeni tuli keskeyttämään Tuula ja Diego, jotka olivat tilanneet meille hierojan asuntoomme. Hieronnan jälkeen lähdimme katsomaan Buenos Airesin keskustaa. Siellä olikin melkoisen eri meininki, kuin kaupunginosassa, jossa asumme.

Image-9

Parasta oli ehkä kuitenkin kahvila, johon päädyimme, missä oli menossa Tangotanssit. Oli erittäin mielenkiintoista nähdä maan muutakin kultturellia elämää, kuin mitä pursiseura tarjoaa. Hauska päivä sai myös hauskan päätöksen, kun meidät kutsuttiin asadolle paikalliselle pursiseuralle. Asadossa syödään paikallista grillattua lihaa ja salaattia ja voin vannoa, että liha on super hyvänmakuista!

Image-8

Niin ja tässä vielä kuvassa tämä pikkuinen “joki” missä purjehdimme!

kuva-56

-Heidi

%d