Iloisia asioita

Tänään saatiin aamupäivästä veneet vihdoinkin täysin kisakuntoon. Pientä laittamista on ollut, koska veneet eivät ole meidän omat. Veisllä ainakin minulla meni yllättävän hyvin, vaikka olikin kevyttä tuulta! Siihen oli mukava lopettaa neljäs treenipäivä täällä Miamissa. Huomenna tiedossa on lepopäivä.

Tänään oli meillä myös jo perinteeksi muodostunut suomalaisten “team dinner”, jossa kaikki suomalaiset syövät yhdessä illallista. Täällä meidän suomalaisten joukkio on kuitenkin melkoisen pieni. Meidän lisäksi paikalla on Mattias Lindfors ja Tuuli Petäjä. Meillä oli kuitenkin varsin mukava illallinen heidän ja heidän kansainvälisten tiimiensä kanssa. Hauskaa vaihtelua!

Ehkä illan kohokohta oli kuitenkin ravintolan alapuolella sijaitseva aurinkolasikauppa, mistä löysin kauan etsimäni aurinkolasit purjehdukseen. Nyt ei tarvitse enää kärvistellä illalla silmät punaisena. JEE!

-Heidi

%d