HOPEETA!!

Tänään kisattiin tiukat kolme medalrace lähtöä kevyehkössä keskituulessa. Tuuli oli jälleen kerran Miamille tyypillisesti shiftaava ja puuskainen. Fleetti pysyi melko hyvin kasassa ja sijoitukset vaihtelivatkin nopeasti, mikäli teki pienen virheen.

Ensimmäisessä lähdöistä tulimme Tuula kanssa yhtä aikaa ylämerkille sijoilla 2 ja 3. Sen jälkeen minä mokailin ja Tuula veti hyvin eli Maalissa olin 10 ja sain siis 20 pistettä ja Tuula oli 2. saaden neljä pistettä.

Toisessa lähdössä pääsin hyvin tuuleen heti lähdön jälkeen ja pystyin tällä kertaa pitämään itseni kärjessä. Maalissa sijalla 2! Tuula purjehti himan vähemmällä riskillä ja sijoittui sijalle 4.

Kolmannesaa lähdössä monet kärkipurjehtijat epäonnistuivat ensimmäisellä kryssillä, jolloin kärjessä ei ollut ihan niin tiukkaa. Tuula purjehti tasaisen varmasti sijalla 2. maaliin ja minä sijoituin sijalle 5.

Lopputuloksissa Tuula nousi hopealle, Yhdysvaltain Paige Raileyn voittaessa koko regatan. Minäkin onnistuin viimeisenä päivänä nousemaan muutaman sijan seitsemänneksi! Hauskinta oli nähdä, että pystymme pärjäämään kaikissa keleissä, mikäli reittivalinta vain on oikea.

Täältä suuntaamme huomenna takaisin Suomeen ja jo 14.2. lähdetään taas treenaamaan Teneriffalle, sitä odotellessa 🙂