Leiri on päättynyt!

Viimeiset kolme treenipäivää tarjosivat hieman vaihtelua tavanomaiseen tuulikuvioon. Keskiviikkona treenin päätteeksi saapunut ukkosrintama vauhditti rantaan menoa puuskien ja sateen muodossa. Tämän rintaman jälkiseurauksena torstaina saimme nauttia kunnon kelistä treenin alusta lähtien. Hauskaa vaihtelua ja jotta vaihtelu ei olisi päättynyt tähän oli perjantaina sitten kevyttä, erittäin epätasaista tuulta. Ainoa hieman puuduttava osuus oli yli tunnin lenssi rantaan, johtuen kovasta vastavirrasta. Sekin onneksi selvittiin ja opittua tuli taas runsaasti uusia juttuja.

Koska perjantai oli leirin viimeinen päivä oli Carlos, yksi treenikavereistamme, kutsunut koko porukan kotiinsa välipalalle ja loppupalaveriin. Hänen kodistaan osoittautui olevan aivan mielettömät näköalat, jokaiseen ilmansuuntaan! Wow

kuva-61

kuva-60

Minä ja treenikaveri Agu iloisena leirin jälkeen!

704050 525619837471673 714871123 o

Viimeisten päivien treeniporukka! 🙂

Translation for Agu: Mucho viento y poco viento. Que lindo paisaje y mucho allegria 🙂

-Heidi

%d