Miami

Noniin tiimi on saapunut Miamiin ja tänään pääsin vesillekkin. Eilen käveltiin Tuulan kanssa melkein tunti kämpältä rantaan laskemaan koutsivene ja siirsimme Tuulan laserin oikealle seuralle. Minäkin sain vuokraveneeni kaikkine tavaroineen. Oli ihan mukavaa, että Tomppa saapui vuokra-auton kanssa illalla, koska en olisi kovin innokkaasti tuota matkaa kävellyt myös tänään 🙂

Muutaman päivät ovat olleet täällä kovin kevyt tuulisia, mutta ennuste lupailee meille treenipäiville ihan mukavaa tuulta ja auringonpaistetta. Argentiinan jälkeen vesi tuntui kuitenkin suorastaan hyytävältä, heh. 

Mukavaa on myös, että saa vaihteeksi puhua Suomea, kun koko porukka sitä nyt ymmärtää! Suurta iloa on myös aiheuttanut ruokakauppa ja sen laaja valikoima. Melkein kuin olisi jo takaisin Suomessa!

-Heidi