Kuulumisia ja SM-kisojen eka päivä

Onkin taas vierähtänyt tovi viime päivityksestä. Gardan jälkeen toukokuussa olemme keskittyneet treenamaan niin vesillä kuin maalla ja nyt pääsimme taas vihdoin kisaamaan.

Tänään alkoivat kolmipäiväiset radial SM kilpailut Hangossa. Päivä alkoi tuulta odotellessa rannassa ja vesille pääsimme vasta yhden jälkeen. Tuuli ei kuitenkaan missään vaiheessa yltynyt kovinkaan kummoiseksi ja saimme vain yhden lähdön ajettua hyvin kevyessä tuulessa. Tuloksellisesti päivä ei osaltamme ollut kummoinen. Itse tulin maaliin ensimmäisenä, mutta olin ottanut varaslähdön, joten keräsin päivästä maksimipisteet. Heidillä oli hieman vaikeuksia reitinvalinnan kanssa. Päivä oli kumminkin loistavaa treeniä erittäin kevyen tuulen purjehduksesta ja hermojen hallinnasta ja hyvä fiilis pysyi yllä koko päivän.

Kisapäivän jälkeen pääsimme vielä uimaan superlämpimään veteen. En tiedä koska olisin viimeksi ollut niin lämpimässä vedessä Suomessa kesäkuun alussa!

kuva

kuva 2

Kuvissa tunnelmia viimeviikoisen suunnistuksen jälkeen ja filliksiä tämän päivän uintireissusta.

-Tuula

%d