Laser radial SM

Eilen saatiin Hangossa purjehditut SM-kilpailut päätökseen. Kotiin tuomisina oli SM-hopeaa ja naisten SM-kultaa. Voiton vei Kaarle Tapper.

Koko viikonloppu oli suhteellisen kevyttuulinen ja saimmekin vain kuusi lähtöä ajettua sunniteltujen yhdeksän lähdön sijasta. Kilpailu oli tiukka loppuun asti, mikä teki siitä super hauskaa. Itse olen pääosin tyytyväinen purjehdukseeni. Ensimmäisen lähdön varaslähdöstä ja neljännen lähdön muutamasta suuremmasta virheestä aion kuitenkin ottaa opikseni.

Heidi joutui valitettavasti jättämään kisat kesken, koska toisena päivänä vesille lähdettäessä hän sai pikkuvarpaaseensa niin syvän haavan, että se oli heti tikattava. Urhoollisena hän vielä tuli vielä lauantain kahteen viimeiseen lähtöön mukaan, mutta vesiltä tultua jalka kipeytyi sen verran, että sunnuntaina purjehtiminen ei olisi ollut järkevää.

Nyt vuorossa on tämä viikko treeniä kotona ja lauantaina lähdemme Kieliin seuraavaan Eurosaf osakilpailuun. Linkki tuloksiin: http://www.hsf.fi/sites/default/files/seglingsprogram/Varregatta2013resultatDag3.pdf

-Tuula