Kieler Woche-fiilikset enne kisaa!

Kielin satama alkaa pikkuhiljaa herätä henkiin. Kisajärjestäjät ovat ilmeisesti saapuneet paikalle, sillä pukuhuoneiden ovet ovat auenneet ja seuralle on saatu nettiyhteys näin juhannuksen kunniaksi. Kisathan alkavat huomenna ja nyt odottelemme mielettömän pitkän rekisteröintijonon lyhenemistä.

Tänään kävimme vesillä ajamassa muutamia lyhyitä kisoja muiden Radialinen kanssa ja pesimme veneemme pohjat, joten kaikki alkaa olla valmista kisaan. Vaikka seura olikin ensimmäiset päivät täysin kuollut on muutoin fasiliteetit kohdallaan, onhan satamaa sentään käyetty vuoden 1972 Münchenin kesäolympialaisten purjehduskeskuksena. On mukavaa, kun seuralta löytyy uimahalli, kuntosali, kahvilat , ravintolat ja purjehdus kaupat.

Matka Kieliin meni myös meiltä hyvin vaivattomasti. Otimme laivan Helsingistä suoraan Travemündeen, josta oli vain reilu sadan kilometrin ajomatka perille.

Säät ovat olleet melko lämpimiä ja vähä tuulisia, tätä päivää lukuunottamatta. Tänään on satanut ja tuullut reippaammin. Sääennuste lupailee kisaan keskituula, joten toivotaan, että saamme ajettua kaikki suunnitellut lähdöt aikataulussa. Kisa toimii meille molemmille treenikisana, joten mitään varsinaisia tulostavoitteita ei ole, keskitymme omiin kehityskohteisiimme ja niiden kehittämiseen.

Minua on edelleen vaivannut hieman pikkuvarpaan “naarmu”. Tikkien poistamisen jälkeen olen kuitenkin pystynyt purjehtimaan ongemitta. Lähinnä oheisharjoittelu, kuten juoksu ja kävely on ollut poissuljettuja. Tästä johtuen kauan suunnitelmissa ollut uuden pyörän hankinta tuli välttämättömäksi ja pääsimmekin Tompan kanssa pyöräkauppaan ostoksille. Kaupasta mukaan tarttui ihana maantiekiituri, jolla onkin päästy tekemään hankinnan jälkeen päivittäin pyörälenkkejä Saksan idyllisissä maaseutu maisemissa.

Meitsin uusi maantiekiituri!

Tässä tämä uusi maantiekiituri! (ja taustalla sensuroitu Tomppa)

Vielä vähän fiiliskuvaa rannasta ja linkki kisajärjestäjien sivuille. Tämä tiimi on valmmina rokkaamaan huomenna!

kuva-96.1

-Heidi

%d