Kiel päivät 1 ja 2

Täällä on saatu kisattua aikataulussa ensimääiset kaksi päivää, jotka toimivat samalla karsintakilpailuina. Huomisesta eteenpäin jatkamme ilmeisesti kulta- ja hopeafleeteissä. On kuitenkin hieman epäselvää jatkammeko samasta pistetilanteesta vai vastaako tämän hetkinen sijoituksemme yhtä lähtöä finaaleissa eli niin kutsuttu carry forward pisteet. 

Molempina päivinä on tuullut maalta. Eilen oli erittäin hankala keli, molemmat laidat toimivat päivän aikana, mutta oli myös lähtöjä, joissa toinen puoli ei toiminut alkuunsakaan. Osassa lähdöissä piti mennä vain pitkälle tuuleen ja toisissa taas purjehtia hieman enemmän shiftien mukaan. Ota siitä nyt selvää 🙂 Selvisimme molemmat kryssesitä pääsääntöisesti melko hyvin. Minulla oli kuitenkin paljon hankaluuksia lensseillä, joten sijoitukset eivät olleet kovinkaan kummoisia. Tuula ajoi sijat 2, 12, 3. Minulla sijoitukset 21, 14, 21. 

Tänään oli eilistä hieman reippaampi tuuli. Olosuhde oli kuitenkin hieman eri eiliseen verrattuna. Tänään enemmän painoarvoa oli shifteillä, vaikka tietysti tuli niitä merkittäviä tuulialueitakin välillä, kuten viimeisessä lähdössä toiselle kryssille saimme saderintaman mukana lähemmäs 15m/s tuulta. Päivässä oli paljon hyvää, kuten minulla lenssit sujuivat paremmin, toisaalta vielä eilen hyvin toimineet startit eivät tänään toimineet niinkään hyvin. Tuulalla vaikutti olevan homma hyvin hanskassa näinkin hankalissa olosuhteissä ja hän tsemppasi itsensä sijoille 5,7,1. Minulla 27, 13, 4. 

Sijotukset ovat kärjen osalta menneet kovinkin ristiin ja tässä kilpailussa tasaisuus tulee olemaan ratkaisevaa. Kokonaistulokissa tilanne ei ole vielä selvillä, mutta molemmat meistä jatkavat huomenna kultafleetissä. Meillä myös todennäköisesti trackerit huomenna, joten meidän kilpailuita voi todennäköisesti seurata myös livenä. 

Aina päivitetyt tulokset voi käydä katsomassa tästä linkistä: http://livecenter.kieler-woche.de/results-analytics/ ja sieltä valitsemalla radial ja keltaista nappia painamalla! 

-Heidi