Kieler Woche päivä 4.

Jipppiajeeee! Tänään oli hyvä päivä. Tuuli oli hieman enemmän oikealta kuin muina päivinä, mikä tarkoitti sitä ettei se tullut aivan maan yli. Tuulta oli 5-7m/s ja aluksi vaikutti aikaisempia päiviä tasaisemmalta. Viimeistään ekan lähdön aikana kaikille kuitenkin selvisi, että shiftejä ja tuulialueita oli melkoisesti. Paikat vaihtuivatkin kisojen aikana useaan otteeseen.

Purjehdin sijat 2,1 ja 1. Heidin ollessa 20, 3 ja 5. Heidi päätti regattansa 11. sijaan ja oli tyytyväinen etenkin siihen, että sai kisojen loppuun hyviä onnistumisia. Huomenna ajetaan 6 parhaan kesken Medal race. Lähden huomiseen johtoasemasta. Pisteet menevät siten, että minulla on 1 piste, kakkosena olevalla Paige Raileyllä 2 pistettä jne. Huomisesta tulee siis mielenkiintoinen päivä! Kuvassa tulemme Heidin kanssa 1. ja 2. ylämerkille vikassa lähdössä.

2013-06-25-1874

-Tuula

%d bloggers like this: