Kieler Woche päivä numero 3!

Kylmä, sade ja maatuuli on edelleen Kielissä päivän sana. Tänään oli huomattavasti epävakaisempaa, kuin kaksi edellistä päivää. Välillä keli muuttui todella kevyeksi ja oli aina hyvin jännittävää, mistä seuraava tuuli tulee. Ensimmäisessä lähdössä sekä minä, että Tuula valitsimme väärän laidan ensimmäisellä kryssillä, tämän jälkeen kisassa ei oikeastaan tullut tilannetta, jossa olisi ollut mahdollista nousta. 

Toiseen lähtöön lähdimme uudella taistelumielellä. Tuula onnistuikin pääsemään kärjen tuntumaan taistelemaan jo kisan alussa. Minä taas otin mahdottoman huonon lähdön, jonka jälkeen oli erittäin vaikea päästä oikeaan shifti rytmiin mukaan. Ylämerkillä olin melko hännillä, mutta lenssillä viimeisetkin veneet menivät ohi 🙁 

Kolmanteen lähtöön lähdettäessä olin päättänyt keskittyä hyvän lähdön ottamiseen. Oletan, että Tuulalla oli saman suuntaiset suunnitelmat 😉 Molemmilla lähdöt onnistuivat hyvin. Tuula purjehti radan vasentapuolta shftejä ottaen, minä taas hieman enemmän oikealla. Ylämerkille molemmat puolet tulivat samoihin aikoihin. Tuula onnistui lenssillä nousemaan ensimmäiseksi, minäkin sain pidettyä melko hyvin asemani noin 10 parhaan joukossa. Toisella kryssillä minulla osui reittivalinta aivan nappiin ja nousin useita sijoija ja saavutin kärkiveneitä. Toiselle ylämerkille tultaessa Tuulakaan kärkiveneenä ei ollut kaukana. Viimeinen lenssi oli erittäin jännittävä, koska meitä oli ehkä 15 venettä melko lähellä toisiamme. Molemmilla onnistui lenssi kuitenkin erinomaisesti ja pystyimme keskittymään omaan ajamiseen, muista veneistä huolimatta. Tuula maalissa 1. ja meitsi 5. Hyvä lopetus omalta osalta katastrofaaliselle päivälle. 

Tuulan sijat: 17,4,1 Heidin sijat: 22,25,5,

Huomenna rokataan taas, ehkä meillä huomenna olisi ne träckerit, mitä tänäänkään ei saatu. 

-Heidi