Turun ranking

Jep, elikkä viikonloppu meni Turussa rankingkisassa. Mielettömän lämmin aurinkoinen keli rannassa ei ollut niin kovin lämmin vesillä, joten itse ainakin olin oikein tyytyväinen siihen, että lähdöt olivat sprintti tyylisiä, kestoltaan n. 20-30min. Lauantain reipas keskituuli maalta lukuisine shifteineen sopi minulle ja purjehdin sijat 1,2,1 ja 11. Viimeiseen lähtöön tuuli keveni ja vauhtierot pienenivät. Purjehdin sen taktisesti erittäin huonosti ja siksi vasta 11. maalissa.

Sunnuntai päivään valmistauduimme e-jolla purjehtia Matilda Akkolan kanssa kylpylähotellissamme, hyödyntäen kaikki hotellin tarjoamat luksukset. Aamulla ei kuitenkaan tuullut, joten “jouduimme” opiskelemaan rannassa useita tunteja.

Kun vesille vihdoin lähdettiin oli keli erittäin erikoinen, sillä jonkin lainen merituuli oli syntymässä saarten takaa. No jokatapauksessa sunnuntain lähtö meni osaltani hyvin huonosti ja oikeen mikään ei toiminut. Maalissa 14.

Kilpailun voitti Matias Mikkola ja toiseksi purjehti Kaarle Tapper. Huonoille en siis hävinnyt.

Tulokset

kuva

-Heidi