Hola verano!

Aikamoinen shokki tulla kylmästä Suomesta tänne Argenttiinaan, jossa on nyt erittäin lämmin (yli 35°). Vietämme noin viikon pienessä kylässä nimeltä Carlos Paz. Tarkoituksena on tottua lämpöön, aikaeroon ja totutella taas veneeseen pienen tauon jälkeen. Tänään saimme paikallisilta veneet lainaan ja laitoimme ne purjehdusvalmiiksi. Tuula kävi tänään myös purjehtimassa, mutta minä lähdin kotiin parantumaan pikku flunssastani.

Se, että alamastomme ja pinnamme saapuivat perille oli valtava helpotus. Helsingissä, kun olimme chekkaammassa sisään oli lentoyhtiön virkailija merkannut meidän “pikku paketin” virheellisesti nimikkeellä sukset. Ei siinä kuulemma ollut mitään muuta ongelmaa kuin se, että lentokoneeseen mahtuvan matkatavaran maksimipituus oli tässä kyseisessä koneessa 2m 10cm ja meidän “pikku paketin” pituus oli 2m 30cm…. No pitkän keskustelemisen ja oman henkilökohtaisen kuulutuksen jälkeen oli paketti matkannut meidän mukanamme Frankfurtin ja Buenos Airesin kautta Cordobaan!

Image-4

-Heidi