Missä loppuu joki ja missä alkaa meri?

Nyt on kaksi päivää treenattu Buenos Airesissa. Ensimmäinen päivä oli kevyttä tuulta. Paljon hämmennystä aiheutti, kuitenkin tieto siitä, että purjehdimme joella. Minun käsitys joesta on kapea pätkä vettä. Täällä tätä ruskeaa vettä on kuitenkin silmänkantamattomiin ja jossain vaiheessa se yhdistyy Atlanttiin. Täällä olen nyt pähkäillyt missä joki mahtaa päättyä ja mistä alkaa meri. Kauhean monimutkaista!

Tänään päästiin nauttimaan reippaammasta tuulesta ja aallokosta mereltä. Argenttiinan parhaimmat pojat tarjosivat tiukkaa vastusta ja kisalu olikin erittäin tiukkaa ja hauskaa.

Vaikka vesillä tuulee niin silti pelkän lykran kanssakin on kuuma. Veteenkään ei viitsi mennä vilvoittelemaan, sillä se on likaisen ruskeaa ja lämmintä. Rannassa puhelinkin muisti varoittaa liiallisesta lämpötilasta. Kotiin päästyä hän pääsikin jääkaappiin viilentymään!

kuva-1

-Heidi