Viides kisapäivä!

Tänään oli viimeinen normaalikisapäivä. Tuuli oli reipas maatuuli 7-9m/s. Fyysisesti päivä oli melko rankka, sillä muut tytöt eivät antameet tippaakaan armoa! Lisä haastetta toi myös shiftit ja tuulialueet, joten pelkkä hyvä vauhti ei riittänyt.

Minulla ensimmäinen lähtö meni hyvin ja olin kovassa poruksaas 6. maalissa. Toisessa lähdössä lähtöni epäonnistui ja jouduin kiertelemään monien perän takaa. Siihen nähden sijoitukseen 9. voi olla oikein tyytyväinen.

Tuula oli ensimmäisessä lähdössä 8. Toisessa hänen reittivalintansa onnistuivat paremmin ja maalissa hän oli hienosti 3.

Minun sijoitukseni riittivät nostamaan minut kokonaistuloksissa sijalle 9, joten pääsen elämäni ensimmäistä kertaa mukaan maailmancupin “medalraceen”! Eli huomiseen medalraceen pääsee mukaan top 10. Täällä kokeillaan taas uusia juttuja ja ohjelmassa onkin 3 medalrace lähtöä. Kukaan ei oikein tunnu tietävän millä systeemillä kisat ajetaan. Eiköhän sekin selviä huomenna.

Tulokst

SANY0080 2-3

Tuula tulossa alamerkille 🙂

-Heidi