Ciao!!!

Italian kuumuus on vähän hellittänyt, sillä tänään lämpötila vain 30 astetta! Mukavaa vaihtelua. Edellisestä päivityksestä onkin jo aikaa, mutta pääsin onneksi sairastelun jälkeen purjehtimaan 3 viimeistä leiripäivää muiden mukana. Saimme treenattua reippaassa tuulessa kisaamista, mikä tuli kyllä ihan tarpeeseen.

Näiden leiripäivien jälkeen muut purjehtijat lähtivät kotejaan kohti ja me suuntasimme Tuulan kanssa Parmaan tapaamaan Tuulan fysiikkavalmentajaa. Meillä oli 2,5 päivää hyvää treeniä paikallisella salilla. Ilmastoidulle salille oli erittäin mukava mennä, sillä Parmassa oli todella kuuma, yli 40°C!

kuva-101

Parmasta suuntasimme turistireissulle Venetsiaan. Venetsian turistipaljoudessa jakoimme viettää 24h. Lähdimme hieman suunniteltua aikaisemmin takaisin Gardalle, sillä koko Venetsia oli jo niin nähty. Lyhyelle lomalle Venetsia oli kuitenkin täydellinen kohde ja todellakin näkemisen arvoinen.

kuva-100

Maanantaina menimme maastopyörilemään. Tämä oli minulle ensimmäinen kerta maastopyöräilemässä. Tuula kertoikin, että tulemme menemään kevyttä retkivauhtia. Näin jälkeen päin ihmettelen kovasti, miten edes kuvittelin, että pelkkää ylämäkeä vuorta ylös voisi olla kovin kevyttä urheilua. Alkujärkytyksen ja mielettömän hengästymisen jälkeen 1,5h myöhemmin, pikku kylässä vuoren päällä oli kyllä loistava fiilis. Tuula halusi vielä pyöräillä seuraavalle vuorenhuipulle, mutta minulle parin tunnin pyörälenkki riitti hyvin!

kuva-99

Keskiviikkona alkoi meidän toinen leiri täällä Gardalla. Tällä kertaa keskitymme enemmän tekniikkaan. Eilen olimme vesillä vain iltapäivällä, jonka jälkeen menimme salille tekemään päivän toisen treenin. Tänään suuntasimme järvelle jo 8.30. ja teimme aamulla yhden session ja iltapäivällä toisen. Tänään ajoimme myös kisoja Italialaisten kanssa. Leirin loputtua on varmasti tekniikka parantunut, sillä parissa päivässä on jo menty eteenpäin! Purjehduskuvia tulossa heti, kun valmentaja Diago saa kuvat koneelle (siinä voi kestää…)

Ps. Edellisen leirin jälkeen käytiin katselemassa järveä yläilmoista lentäen! Nimittäin Diago vei meidät kokeilemaan riippuliitoa! Oli muuten aikas makeeta 🙂

kuva-102

-Heidi