Dun Laoghaire

Tiimi pääsi näppärästi suoralla lennolla takaisin Irlantiin. Matka meni vaivattomasti ja asunto on mukava. Taivas vain on kovin peittynyt paksusta pilvikerroksesta ja aina välillä tulee sadekuuroja. Lämpötilakaan ei ole päätähuimaava. Etelän maiden purjehtijat näyttävät vesillä hieman palelevilta, onneksi me olemme tottuneet tällaiseen!

Rannassa järjestelyt ovat hyvin suunniteltuja ja kaikilla veneillä on erittäin tarkasti merkityt paikat. Löytyy myös ohjeet miten vene tulee omaan ruutuun parkkeerata. Suomalaisilla on käynyt mieletön tuuri venepaikkojen osalta ja majailemme ihan slipin vieressä.

Olemme käyneet nyt kahtena päivänä veillä. Ensimmäisenä päivänä oli erittäin kevyttä ja epätasaista tuulta. Toisena päivänä tuuli oli selkeästi reippaampi. Ohjelmassa on ollut lähinnä kisoja lukuisten muiden purjehtijoiden kanssa.

Alkaa olla jo kisafiilis!!! Tässä muutama kuva ensimmäisen päivän treeneistä.

P1010703

P1010714

Mitenniin ollaan siskoksia ja näytetään samanlaisilta???? 😀

-Heidi