Teneriffa

Matkasimme Teneriffalle leireilemään suoralla Norwegianin lennolla. Matka meni oikein vaivattomasti ja perillä meitä oli vastassa treenikaverimme Alicia. Hän on myös järjestänyt meille veneet ja auton käyttöön.

kuva-72

Seura on täällä astetta hienompi. Seuralla on omat koris- ja tenniskentät, kuntosli, sekä kaksi uima-allasta. Yksi 33m pitkillä radoilla ja toinen 50m radoilla. Seuran ovia vartioi tarkkaavaiset vahdit ja jotta pääsemme ulos satama-altaasta täytyy Tompan pyytää lupa laivojen tähystystornista. Ainakin on turvallista ja puitteet kunnossa.

kuva-75

Tänne saavuttuamme meille selvisi myös, että on karnevaaliaika. Se tarkoittaa, että koko kaupunki juhlii varmaan 2 viikkoa naamiaisasuissa kaduilla. Alicia veikin meidät katsomaan, kuinka paikalliset vauvvasta vaariin tanssivat kaduilla, mitä erikoisemmat asut päällä. Mukava nähdä taas lisää paikallisia traditioita.

kuva-67

Kelit on ollut melko kevyitä ja treenit hyviä!

-Heidi