Teneriffa

Tosiaan kolme ensimmäistä päivää kelit olivat melkoisen kevyet, mutta mereltä tullut iso maininki antoi hommaan ihan omat haasteensa. Siitä on nimittäin kulunut jo melkoisesti aikaa, kun viimeksi pääsimme harjoittelemaan paikassa, jossa on tälläinen hankala aaltopohja.

No tämä leppoisa aurinkoinen keli vaihtui kuitenkin viileämmäksi ja tuulikseksi. Kaksi päivää olemme treenanneet nyt melko puuskaisessa maatuulessa. Neljäntenä treenipäivänä tuulta oli parhaimmillaan 15m/s. Tomppa oli päättänyt harjoituttaa meillä hieman hengaamista, joten lenssasimme reilun tunnin kaaaauas pois rannasta, jonka jälkeen tuuli sopivasti yltyi ja edessä oli mukava 2h kryssi rantaa kohti. Jossain vaiheessa pohdiskeltiinkin Tuulan kanssa päästäänköhän ikinä takaisin, mutta kyllä me päästiin 🙂

Tänään oli jo viides treenipäivä. Tarkoitus oli pitää tänään lepopäivä, mutta alkuviikon kevyet tuulet ja loppuviikon heikkotuulinen ennuste sai meidät purjehtimaan myös tänään. Tuulta olikin oikein mukavan vaihtelevasti. Välillä lilluttiin ja välillä hengattiin, reiluun 4 tuntiin mahtui kaikennäköistä. Treenin loppuun saimme tiukkaa hengaustreeniä myös tänään.

Huomenna lepäillään, toivonmukaan opiskellaan ja ehkä turisteroidaan.

Niin ja onhan täällä aika nättiä!

kuva-76

-Heidi