Hyeresin leiri

Päivitys on ollut vähän niukkaa täältä leiriltä, mutta kiirettä on pitänyt ja hyvä niin. Olemme harjoitelleet muiden purjehtijoiden kanssa treenikisoja lähinnä. Diego on toiminut valmentajanamme ja treeniporukassamme oli tällä kertaa myös mukana nuori sveitsiläinen Sebastien Schneiter. Viikkojen taukojen jälkeen purjehduksesta vene alkaa taas tuntumaan tutulta!

kuva-85

Minulla meni aikamoisesti aikaa toissapäivänä, kun suomalaiseen säästeliäiseen tyyliin ensin piirsin purjenumerokankaalle numerot, jonka jälkeen leikkasin ne ja liimasin ne lopulta purjeeseen. Toisin kuin edellisessä purjeessa tällä kertaa sain numerot menemään jopa aika suorassa linjassa! Hyvä minä 🙂

kuva-86

kuva-83

Tällä kertaa Hyeresin kisassa on mukana paljon suomalaisia purjehtijoita. Onkin ollut mukavaa syödä välillä illallista yhdessä heidän kanssaan. Erityisesti Radial-luokkaan tänä vuonna vaihtanut Matilda Akkola ja nepa tytöt Rosa Lindqvist ja Annina Takala ovat viihdyttäneet meitä vapaa-ajalla. Lauantai-iltana Sari järjesti perinteisen pastapartyn, missä viimeistään tapasimme loputkin suomalaiset purjehtijat. Mukavaa jakaa tunnelmia ja kuulumisia ennen kisaa!

Eipä täällä sen kummempaa, hausukaa on taas ollut ja paljon uutta on tullut opittua! Kisat siis alkavat huomenna ja niitä voi seurata järjestäjien nettisivuilta. Mukana on iso joukko kovia kärkipurjehtijoita ja tietysti myös nuoria uusia tulokkaita. Tiedossa on siis hyvää ja tiukkaa kisaamista.

kuva-87

-Heidi