Back in business!

Nyt on aika mennyt nopeasti kotimaassa opiskellen ja kuntoa kohottaen. Täytyy sanoa, että aika paljon pystyy saamaan kehitystä aikaan kuudessa viikossa.

Pitkään todo-listalla ollut pakun tuunaus käytännöllisemmäksi oli meillä viimein ohjelmassa viime viikonloppuna. Päätettiin Tuulan kanssa hoitaa homma kahdestaan ja teimme suunnitelmat ja tarvittavat hankinnat. Jossain vaiheessa ilmeni kuitenkin jonkinlaisia puutteita meidän rakennustaidoissa. Onneksi isä ehti auttaa ja paikkailemaan meidän puutteellista osaamista. Auto saatiin valmiiksi ja siitä tulikin oikein hieno!

IMG 7758

Auton laittaminen ei kuitenkaan ollut ainoa meidät kohdannut haaste ennen reissuun lähtemistä. Pitkä ja luminen talvi ja hitaasti saapuva kevät pitivät huolen, että veneiden säilytys paikkamme edessä ja ympärillä oli melkein metri lunta jäljellä… Eli ei kun lumitöihin, jotta veneet saatiin ulos ja lämpimämpiin säihin.

Image-11

Nyt olemme saapuneet Hyeresiin, jossa ohjelmassa treenileirin, jonka jälkeen kilpaillaan Hyeresin World cup. Mukavaa olla taas merellä ja auringossa 🙂

-Heidi