Teneriffa

Nyt on leiri teneriffalla loppunut. Viimeisenä treenipäivänä saatiin nauttia reippaasta tuulesta ja isosta aallokosta. Päästiin siis vihdoin lenssailemaan, hauskaa! 🙂

Päivää aikaisemmin oli tuuli päättänyt kuitenkin heittäytyä hankalaksi. Tuulta oli alun perinkin hyvin niukasti ja tämä niukka tuulikin kääntyili jokaiseen ilmansuuntaan, hankalaa. Onneksemme, kuitenkin olimme merellä, sillä neljän valaan parvi päätti tulla seuraamaan harjoituksiamme. Melkoisen mahtavaa nähdä valaita lähietäisyydeltä.

2013-02-22-1311

Hankala purjehduspäivä ei jättänyt muuta vaihtoehtoa, kuin jatkaa treenjä seuran altaalla.

2013-02-22-1323

Viimeisenä treenipäivänä seuralle saapui myös melkoinen läjä optaripurjehtijoita. Seura järjesti jotukut kanarian kilpailut ja slipille muodostuneen ruuhkan seurauksena lähdemme ihan mielellämme Suomeen ja opintojen pariin.

kuva-77

Vaikka, tällaisia aamulenkki maisemia jääkin kaipaamaan, seuraavan reissun ollessa vasta huhtikuussa.

kuva-78

-Heidi